Myyntikohteet » 1. Osituksen suorittamiseksi myydään vanhat koneet, ajoneuvot ja ym keräilytavarat, VIRRAT (UUSIA KOHTEITA LISÄTTY), 12.11.2021 » 01. ZIL 131-maastokuorma-auto FII-540 vm.1977 Moto

01. ZIL 131-maastokuorma-auto FII-540 vm.1977 Moto


Hinta nyt 2 410 €

Minimikorotus 40 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 12.12.2021 klo 18:20 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******1620

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 137429

Katsottu 22673 kertaa

Bensa V-8
Autoa ei ole katsastettu, siirtokilvillä voipi siirrellä.
Rekisterissä ja 2 vuotta sitten viimeksi ajettu.
Hyvät renkaat.
Auto on toiminut ja mennyt huomautuksitta katsastuksesta.
Katsastustoimenpide on tällaiselle samaa luokkaa kuin henkilöautolle.
Ollut panssarivaunujen huoltoauto, mittarissa alle 15 tuhatta kilometriä.
Uusi alkuperäisen mallinen kaasutin laitettu 3 vuotta sitten.
Akku puuttuu, ihan on 60 ampeerinen riittäny.

 

Lisätiedot

MYYJÄ PÄÄTTAA MYYNTIKOHTEIDEN HYVÄKSYMISESTÄ TAI HYLKÄÄMISESTÄ ERIKSEEN
Lisätiedot ja omaisuuden näyttö Veli-Pekka Heikkilä, 0400592167

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 137429 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »