Myyntikohteet » Haveri Consulting Oy:n konkurssipesä myy liikehuoneiston Kyrön keskustassa Pöytyällä, 06.09.2022 » Liikehuoneisto 188 m² Pöytyällä

Liikehuoneisto 188 m² Pöytyällä


Hinta nyt 0 €

Minimikorotus 500 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 31.10.2022 klo 15:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 131129

Katsottu 4479 kertaa

MYYTÄVÄ KOHDE:
Myydään Pöytyällä valtatie 9/E63 välittömästä läheisyydestä liike-/toimistotila 188 m².
Huoneistokokonaisuus käsittää 8 toimistohuonetta, palosuojatun arkiston, kokous- ja taukotilan sekä kaksi wc:tä. Huoneistoon on kaksi sisäänkäyntiä. Valokuituyhteys

OSOITE: Kyröntie 23, 21800 Pöytyä

TEHDYT REMONTIT: Läpikotainen tilojen sisäremontointi tehty 2008-2009. Vesikatto uusittu 2019
Huoneisto kokonaan katutasossa, soveltuu liikuntaesteisille. Kestopinnoitettu piha.
Huoneistossa on valokuituyhteys

KUSTANNUKSET
Rahoitusvastike 152,28 euroa/kk
Hoitovastike 755,76 euroa/kk
Yhtiövastike 908,04 euroa/kk
Vesimaksu 15 euroa/kk

(Huoneistoon kohdistuu vastikevelkaa ja yhtiölainaosuutta, jotka huomioidaan myyntihinnassa.)

Myyjä pidättää oikeuden lopettaa myynti ilmoitetta aikaisemmin, tai jatkaa myyntiaikaa,
sekä oikeuden hylätä tai hyväksyä tehdyt tarjoukset

 

Liitteet

 Asunto-Oy-Ylijoki-toimistorakennus-energiatodistus-.pdf
 is.-todistus-Kyrntie-23-liiketila.pdf
 yhteissnnt-ylijoki.pdf
 ylijoki-liiketila-pohja-ja-leikkaus.pdf

 

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com ei vastaa tuotteessa tai ilmoituksessa mahdollisesti olevista virheistä tai puutteista.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 131129 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.