Myyntikohteet » 2. Nocon Oy:n konkurssipesä, TAMPERE, 13.01.2022 » Lämpöpumppujärjestelmä/-kontti Oilon ChillHeat P220 (405 kW)

Lämpöpumppujärjestelmä/-kontti Oilon ChillHeat P220 (405 kW)


Hinta nyt 10 000 €

Minimikorotus 2 500 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 31.1.2022 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******9263

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Tiedot

Kohdenumero 138916

Katsottu 4289 kertaa

Lämpöpumppujärjestelmä, konttiin asennettu:
- merkki: Oilon ChillHeat
- malli: P220 SU HC VFDx1 R1234ze
- jäähdytysteho: 282 kW
- sähköntehon kulutus: 124 kW
- lämmitysteho: 405 kW
- COP-arvo: 3,24
- laitteisto on asennettu eristettyyn 20 jalan (6m) merikonttiin
- lisätietoja kts. pdf-liitteet

Laitteiston hankintahinta: 198760 € (alv 0%) syksy 2018

 

Liitteet

 Liite-1-Lmppumpun-mitoitus-ja-tekniset-tiedot.pdf
 Liite-2-Mittakuva-P220-SU-HC-VFDx2.pdf
 Liite-3-Jrjestelmn-PI-kaavio.pdf
 Tarkastusraportti.pdf
 Toimituslaajuus.pdf

 

Lisätiedot

HUOM! Myytävät tavarat sijaitsevat Mäntässä

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut 0200-16000 Marko Niskanen

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä
Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 138916 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Lisätietoja »