Myyntikohteet » 6. Siesta Group Oy:n konkurssipesä, ESPOO ja VANTAA, 11.05.2022 » 093. Lasiterassi/kesähuone, ESPOO

093. Lasiterassi/kesähuone, ESPOO


Hinta nyt 1 800 €

Minimikorotus 200 €

Avoin tarjousvaihe

Korkein tarjous käyttäjällä *******8997

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 142112

Katsottu 4861 kertaa

Esittelykäytössä ollut lukittava lasiterassi/kesähuone + varastohuone purettavaksi (ei siirrettävissä kokonaisena). Varastohuoneeseen käynti lasiterassilta. Koottu ruuvi- ja pulttiliitoksin. Ruuvipaaluperustus ja neliöputki alapohja (hitsattu). Tila on sähköistetty. Liukuovet kolmella sivulla.

Pituus: 607 cm + terassi noin 200 cm
Leveys: 478 cm + terassi noin 200 cm

Lasiterassi sijaitsee Marketanpuistossa lasten leikkialueen vieressä. Osoite Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo. Terassi on lukossa. Varastotilassa oleva mainosmateriaali, valaisinpylväät ja muu irtain poislukien kaasugrilli kuuluvat huutokohteeseen. Ostajan on siistittävä alue ja poistettava alueelta kaikki irtain mukaanlukien mahdollinen jäte.

 

Huom! Huutokohteet 093 ja 094 sijaitsevat Espoossa. Huutokohteet 095 - 127 sijaitsevat Vantaalla.

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut, Eero Kääntee p. 050 472 3445.
Siesta Group Oy:n konkurssihallinto

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 142112 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.