Myyntikohteet » Postin kuolinpesä myy, KEMI, 13.05.2022 » 01. Katinkullan viikko-osake viikolle 15

01. Katinkullan viikko-osake viikolle 15


Hinta nyt 2 000 €

Minimikorotus 200 €

Kohde voidaan sulkea, kun kuluvan päivän aikana ei ole tehty uutta tarjousta.

Korkein tarjous käyttäjällä *******5993

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 143357

Katsottu 10497 kertaa

Myytävänä Katinkullan Golfharjun yhden makuuhuoneen huoneiston viikko-osake viikolle 15.

Tunnelmallinen ja tilava luhtitalohuoneisto, jossa makuuhuone yhdistetty olohuone ja keittiö sekä kylpyhuone saunoineen ja huoneistossa on myös tilava terassi.
Vuodepaikat kahdelle makuuhuoneessa ja kahdelle olohuoneessa.

Osoite: Katinkullantie 13, 88610 Sotkamo
Huoneisto: 20 B 6
Huoneluku: 1 mh + oh + k + s + wc
Pinta-ala: 62m²
Max vuodepaikat: 4 hlö
Rakennustyyppi: luhtitalo
Rakennusmateriaali: puu
Kerrosluku: kaksikerroksinen
Lämmitys: sähkölämmitys

Huoneisto pitää sisällään mm:
- vuodevaatteet ja pyyhkeet
- hiustenkuivaaja
- pesukone ja kuivauskaappi
- silitysvälineet
- imuri
- astianpesukone
- astiasto neljälle
- takka
- langaton internet
- tv
- radio, cd- ja dvd-soitin
- kaasugrilli ja 2 kpl polkupyöriä kesäisin saatavilla

Holiday Club Katinkullan kesälajeihin kuuluvat mm. golf, kalastus, uinti, frisbeegolf, keilaus, squash, tennis, sulkapallo, kuntosali ja kylpylä. Katinkullassa on myös kuusiratainen Brunswick -keilarata.

Ostaja maksaa varainsiirtoveron 2%

https://www.holidayclubresorts.com/fi/viikko-osake/osakkaan-edut/

 

Liitteet

 Yhtiojarjestys-koy-Katinkullan-Golfharju.pdf

 

Myytävää omaisuutta koskevat tiedustelut Timo Karjala puh. 040 960 7279 tai [email protected]

Hannu Postin kuolinpesä

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 143357 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.