Myyntikohteet » 13. Etelä-Karjalan Pelastuslaitos, JULKISEN SEKTORIN HUUTOKAUPPA, 13.05.2022 » 01. Kuorma-auto Volvo vm. 1983

01. Kuorma-auto Volvo vm. 1983


Hinta nyt 5 400 €

Minimikorotus 100 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 5.6.2022 klo 20:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Jos hintavarausta ei ylitetä, huutokauppa jatkuu.

Korkein tarjous käyttäjällä *******4341

> Hintavaraus ylitetty

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 143470

Katsottu 4090 kertaa

VOLVO F7-6X2 / 4800+1350

• hälytyskäytöstä poistettu helmikuussa 2022
• VM 1983, ei sisällä alvi;a
• Nosturi Hiab 865
• Vaijerivaihtolava laitteet
• Rek. RNE-257
• Mittarilukema 319 517 km
• 2 hengen auto
• Diesel moottori 6,7 L
• Seuraava katsastus eräpäivä 10.10.2022

HIAB 865-NOSTURI 3-8 TM

Nostoarvot, katso valokuvan taulukko nosturissa
Viimeisin vuosikatsastus tehty 27.9.2017
Nosturia ei ole käytetty 28.9.2018 jälkeen
Vaatii ammattikäyttöön perusteellisen määräaikaiskatsastuksen ennen käyttöön ottoa
Hiab nosturi vuotaa hydrauliikka öljyä 1 jatkon tiivisteestä, liitoksista tai letkuista


MULTILIFT VAIHTOLAVALAITTEET

Multilift, vm-83
Malli CL-16-VL
Sisältää kipin ja myös laitteen rungon takapää nousee erillisellä käyttövivulla jalkalavakontin lastaukseen ( kts. kuva )
Varustelaatikko
Ei ole havaittu käyttöä estäviä vikoja

Vikoja / Volvo
• Suuntavilkut ei toimi, luultavasti rele tai viiksi vika ?, hätävilkut kuitenkin toimii
• Mittariston vaijeri tai muu pitää ääntä ajaessa tai piirturin vika
• renkailla saattaa olla ikää mutta pintaa on

LAVAT

• Lava 5 lienee käyttökelpoinen vielä, pohjan uusiminen jos pistepainoa enemmän
• Lavan 1 vaneri pohja vaatii korjausta

MYYDÄÄN KUVIEN VAIHTOLAVOJEN NO.5 JA 1 KANSSA, ELI AUTO + 2 VAIHTOLAVAA PAKETTINA

LAVA NO 1. MUKAAN SAMAAN HINTAAN JOS OSTAJA HALUAA ( LOHKOJEN VÄLISEINÄT IRTOAA MUUTAMALLA RÄLLÄKÄN VEDOLLA )
Lavat 2 kpl. saanee pakattua päällekkäin pois kuljetusta varten

 

Käytöstä poistettavan kaluston myynti 2022


Etelä-Karjalan Pelastuslaitos pyytää ostotarjouksia käytöstä poistettavasta kalustosta.

Myytävänä olevaan kalustoon voi tutustua osoitteessa Armilankatu 35, Lappeenranta. Tiedustelut sähköpostiin matti.oikkonen@ekpelastuslaitos.fi


Kauppaehdot:

Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset. Myyntikohteesta tehdään myyntipäätös. Omistusoikeus siirtyy ostajalle päätöksen saatua lainvoiman ja tavara luovutetaan ostajalle ostajan esitettyä tositteen maksusta. Poistettava kalusto myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kun ne myyntihetkellä ovat, eikä niillä ole takuuta.
Poistettavan kaluston ajoneuvojen, veneiden tai irtaimiston tavarat eivät välttämättä enää täytä mitään nykyisiä katsastus- tai työturvallisuusmääräyksiä tms. normeja, eikä myyjä vastaa niiden käytöstä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista tai muusta velvoitteesta.
Huutokauppa kohteiden myyntihinnat sisältää tai ei sisällä arvonlisäveron.
Alv. verolain mukaisesti ennen vm.1.6.1994 ei ole alv verolain piirissä.

Uuden omistajan on noudettava ostamansa ajoneuvo tai muu tavara max. 2 viikon sisällä siitä kun hän on saanut ilmoituksen sähköpostiinsa tai puhelimella.
Ajoneuvoista, perävaunuista ja veneistä on tehtävä omistajanvaihtoilmoitus Trafi-com palveluun välittömästi.


Etelä-Karjalan Pelastuslaitos

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 143470 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.