Myyntikohteet » 2. Ulosottolaitos, Lappeenrannan toimipaikka, Julkinen ulosmitatun omaisuuden huutokauppa, 23.06.2022 » 08. Trukkilavahyllykkö

Kohdenumero 145532

08. Trukkilavahyllykkö


Huutokauppa on päättynyt

Korkein tarjous käyttäjällä *******4211

Hyllykön kokonaisleveys n. 7,5 m
Korkeus 5 m
Välikön leveys 1,2 m
Hyllykön syvyys 4,2 m
Yhteensä 22 kpl palkkeja joissa kisko lavaa varten


Tarjoukset sisältävät arvonlisäveron (alv 24 %). Ostajalla on oikeus vähentää alv omassa verotuksessaan.
Omaisuuden nouto, lastaus, kuormaus ostajan omalla kustannuksella.

MYYNTIEHDOT

Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimeksiannosta yksityisen toimittamalla julkisella nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Myyntikohde myydään sellaisessa kunnossa kuin se ilmoitushetkellä on. Sillä ei ole takuuta eikä palautusoikeutta.

Tarjousten esittämistapa:
Kohde myydään nostotarjouksin www.lainvoima.com -internetsivustolla järjestettävässä
nettihuutokaupassa yllä ilmoitettuna ajankohtana. Tarjoukset on esitettävä ennen ilmoitetun määräajan päättymistä tai viimeistään kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.
Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Ulosottovirasto ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottolaitos pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty korkein tarjous.

Maksuehdot ja kauppahinnan maksun laiminlyönti:
Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tilisiirtona tarjoamansa kauppahinnan Ulosottolaitoksen virkavaraintilille. Ostajan on heti tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava koko kauppasumma tilisiirtona Ulosottolaitoksen virkavaraintilille.

Korkeimman ostotarjouksen tehneelle ilmoitetaan huutokaupan päättymisen jälkeen, hyväksytäänkö tai hylätäänkö tehty korkein tarjous myytävän kohteen kauppahinnaksi. Ostajalle toimitetaan tarkemmat maksutiedot tarjouksen hyväksymisen jälkeen.


HUOM: Lunastamattomista huudoista peritään ulosottokaaren mukaisesti ilmoitus- yms. kulut.
(Jollei huutaja maksa kauppahintaa maksuaikana, toimitetaan uusi huutokauppa. Huutajan on korvattava erotus, jos korkein tarjous jää uudessa huutokaupassa alemmaksi kuin edellisessä huutokaupassa tehty korkein tarjous siihen lisättynä maksuajan korko ja viivästyskorko. Jos tarjous nousee tätä korkeammaksi, huutajalla ei ole oikeutta ylijäämään. Huutajan on korvattava kulut myös jälkimmäisestä huutokaupasta, jollei niitä saada ylijäämästä.)

Kauppakirja: Myyntikohteen saantokirjan antaa Ulosottolaitos.

Muutoksenhaku:
Ulosottovalitus huutokauppaan liittyvästä, myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa huutokaupasta lukien. Valitusosoitus liitetään ulosottomiehen tekemään myyntipäätökseen.

Myyntikohteen nouto:
Mikäli huutokaupassa saatava korkein ostotarjous hyväksytään, ostajan tulee noutaa myytävä omaisuus seitsemänpäivän kuluessa (arkena virka-aikaan) Ulosottolaitoksen tekemän myyntipäätöksen jälkeen.
Ostaja vastaa noudosta mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

Tiedustelut: Jouni Laamanen, p. 0500-761 113 tai sähköposti: jouni.laamanen@gmail.com