Myyntikohteet » Kuolinpesä selvittämiseksi myydään kiinteistö, LIPERI, 01.08.2022 » Kuolinpesän selvittämiseksi myydään kiinteistö Liperin kunnassa osoitteessa Jokiranta 24, 83400 Viinijärvi (UUSI NÄYTTÖ)

Kuolinpesän selvittämiseksi myydään kiinteistö Liperin kunnassa osoitteessa Jokiranta 24, 83400 Viinijärvi (UUSI NÄYTTÖ)


Hinta nyt 1 000 €

Minimikorotus 100 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 31.8.2022 klo 17:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Korkein tarjous käyttäjällä *******3496

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 146565

Katsottu 2230 kertaa

Myydään Liperin kunnassa osoitteessa Jokiranta 24, 83400 Viinijärvi oleva Paratiisi -niminen kiinteistö rakennuksineen (kiinteistötunnus 426-410-36-23). Kiinteistöllä on omakotitalo, autotalli/varastorakennus, leikkimökki sekä huvimaja. Kiinteistöllä on Pohjois-Karjalan Sähkön sähköliittymä.

Kohde myydään ilman maakaaren mukaista virhevastuuta purettavaksi. Myydään talossa kaupanteko hetkellä olevine irtaimistoineen. Myyjät pidättävät oikeuden hyväksyä/hylätä korkeimman tarjouksen.

Ostajalle luovutetaan rasitustodistuksesta ilmenevä panttikirja rasituksista vapaana/panttikirja kuoletetaan myyjän kustannuksella.

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.

Näyttö 17.8.2022 klo 15-16 osoitteessa Jokiranta 24, 83400 Viinijärvi

Tiedustelut Asianajotoimisto Aki Pietarinen Oy/ Tuomas Ylönen puh. 040 676 1775/ [email protected]

Myynti-ilmoitukseen liitteet:
Kuvat (10 kpl)
Rasitustodistus
Kiinteistörekisteriote
Karttaote

 

Liitteet

 karttaote-Paratiisi.pdf
 kiinteistorekisteriote-Paratiisi.pdf
 rasitustodistus-Paratiisi.pdf

 

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan myyntikohteiden välittäjänä ja palvelun ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 146565 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.