Myyntikohteet » J Roström Oy, (saneerauksessa) MERIKARVIA (2592066-3), 05.09.2023 » 1. Jätemurskain Komptech Terminator 6000 S

1. Jätemurskain Komptech Terminator 6000 S


Hinta nyt 45 500 €

Minimikorotus 500 €

Aikaa jäljellä

Huutokauppa päättyy 4.10.2023 klo 19:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Jos hintavarausta ei ylitetä, huutokauppa jatkuu.

Korkein tarjous käyttäjällä *******5123

< Hintavarausta ei ylitetty

Tarjouksen tekeminen edellyttää tunnistautumisen

Tilaa käyttäjätunnus lähettämällä tekstiviesti:
LAINVOIMA LIITY numeroon 16130 (hinta 2,50 €). Saat hetken kuluttua paluuviestinä tunnuksen, joka on voimassa 30 päivän ajan.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.

Tiedot

Kohdenumero 166194

Katsottu 5186 kertaa

Kyseessä on hidaskierroksinen murska mikä soveltuu rakennusjätteen, risun, suursäkin ja energian murskaukseen.
Vuosimalli 2014
Tunnit 6950 h
Roottorin pituus 3 metriä
Roottorin halkaisija 1 metri
Moottori caterpillar C18 608 hv 6 sylinterinen
Alusta 6 pyöräinen keskiakselivaunu (rekisterissä)
Magneetti kuljetin
Säädettävä palakoko ajon aikana
Tuotto 15-50 tonnia riippuen murskattavasta materiaalista
Kauko-ohjain
Paino 27.500 kg
Käyttövoima diesel

Tehdyt remontit
Planeetta vaihteisto uusittu
Kummatkin roottorin hyd. moottorit uusittu
Hiukkassuodattimet pesty/huollettu
Roottorin terät 70% vastaterät 30%
Kuljetin matot 90%
Mukaan tulee uusi magneetin matto, roottorin teriä sekä teräpultteja

 

HUOM. HUUTOHINNAN PÄÄLLE LISÄTÄÄN ARVONLISÄVEROA 24%

 

Myyntiehdot

Verkkohuutokauppaan osallistuminen edellyttää myyntiehtojen hyväksymistä. Hyväksymisen jälkeen ostajan ja myyjän välinen sopimus tulee voimaan, ja ostajalla on oikeus tehdä myyntikohteista tarjouksia.

Huomaa että tarjoukset ovat sitovia, eikä palautusoikeutta ole. Ostajan on noudettava kaupan kohde omalla kustannuksellaan, huutokauppailmoituksessa tai maksu- ja nouto-ohjeissa mainittuna määräaikana. Ostaja on velvollinen korvaamaan kaupan kohteen luovutuksesta ja varastoinnista syntyvät kulut, jotka syntyvät ilmoitetun noutomääräajan jälkeen.

TÄRKEÄÄ

Kauppahinnan maksun laiminlyönnistä Lainvoima.com perii uudelleenmyynnin kuluina ja korvauksena 10% kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 90 euroa, lisättynä arvonlisäverolla. Mikäli ostaja ei maksa edellä mainittua maksun laiminlyöntiin liittyvää maksua, on Lainvoima.com:lla oikeus siirtää saatava perintätoimiston hoidettavaksi. Edellä mainitun lisäksi Lainvoima.com:lla on oikeus laskuttaa ostajalta kaupan peruuntumisesta aiheutuneet kohtuulliset kulut.

Lainvoima.com toimii verkkohuutokaupan ylläpitäjänä, eikä Lainvoima.com ole verkkohuutokaupan kohteena olevan omaisuuden myyjä. Myyjä on kulloinkin mainittu konkurssipesä, joka ei ole kuluttajansuojalain 1 luvun 5 §:ssä tarkoitettu elinkeinonharjoittaja. "Elinkeinonharjoittajalla tarkoitetaan tässä laissa luonnollista henkilöä taikka yksityistä tai julkista oikeushenkilöä, joka tuloa tai muuta taloudellista hyötyä saadakseen ammattimaisesti pitää kaupan, myy tai muutoin tarjoaa kulutushyödykkeitä vastiketta vastaan hankittaviksi."

Näin ollen Lainvoima.com –sivuston verkkohuutokauppaan ei sovelleta kuluttajansuojalain mukaisia kuluttajankauppaa koskevia säännöksiä.

Lainvoima.com käsittelee ostajien tietoja luottamuksellisesti voimassa olevien lakien ja tietosuojaa koskevien ohjeiden edellyttämällä tavalla, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman ostajan lupaa ja suostumusta.

Tarjoa tekstiviestillä

Voit tehdä tarjouksen myös tekstiviestillä. Korota tarjousta minimikorotuksen verran lähettämällä tekstiviesti: LAINVOIMA 166194 numeroon 16130 (hinta 2,50 €/viesti). Mikäli tarjouksesi ylittyy, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä.

Huom! Lyhytnumeromme alkuun ei pidä laittaa maakoodia +358, koska silloin viesti ei kulkeudu perille.