Myyntikohteet » 4. Ulosottolaitos, Tampereen toimipaikka, Julkinen ulosmitatun omaisuuden huutokauppa (NOUTO FORSSA), 15.09.2023 » 45. Sisustusmallikirjat/kangasmallihenkarit/kangaspalamallit yhteensä 352 kappaletta

Kohdenumero 167019

45. Sisustusmallikirjat/kangasmallihenkarit/kangaspalamallit yhteensä 352 kappaletta


Huutokauppa on päättynyt

Korkein tarjous käyttäjällä *******4490

Korkein tarjous 20

Sisustusmallikirjat/kangasmallihenkarit/kangaspalamallit yhteensä 352 kappaletta
Merkit Casamance, Aldeco, Maria Flora, Omexco, Morris & Co, Jardine Florals, Designers Guild, Camengo,O & L, Zimmer + Rohde, Camengo, Designers Guild, Jane Churchill, GB&Jbaker....

HUOM! Kuvissa näkyvät muovilaatikot, lavansiirtovaunut, kuljetuskärryt ja Ikeakassit eivät kuulu myytävään kohteeseen!


Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimeksiannosta yksityisen toimittamalla julkisella nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja. Myyntikohde myydään sellaisessa teknisessä kunnossa ja niillä varusteilla, kuin se ilmoitushetkellä on. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymisen.

TARJOUSTEN ESITTÄMISTAPA:
Kohde myydään nostotarjouksin www.lainvoima.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa yllä ilmoitettuna ajankohtana. Tarjoukset ovat esitettävä ennen ilmoitetun määräajan päättymistä tai viimeistään neljä minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Ulosottovirasto ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

TARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN
Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Korkeimman ostotarjouksen tehneelle ilmoitetaan huutokaupan päättymisen jälkeen, hyväksytäänkö tai hylätäänkö tehty korkein tarjous myytävän kohteen kauppahinnaksi. Ulosottolaitos toimittaa ostajalle tarkemmat maksutiedot tarjouksen hyväksymisen jälkeen.


MAKSUEHDOT JA KAUPPAHINNAN MAKSUN LAIMINLYÖNTI:
Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa Ulosottolaitoksen virkavaraintilille. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen.

HUOMIOITAVAA:
Lunastamattomista huudoista peritään ulosottokaaren mukaisesti ilmoitus- yms. kulut.
(Jollei huutaja maksa kauppahintaa maksuaikana, toimitetaan uusi huutokauppa. Huutajan on korvattava erotus, jos korkein tarjous jää uudessa huutokaupassa alemmaksi kuin edellisessä huutokaupassa tehty korkein tarjous siihen lisättynä maksuajan korko ja viivästyskorko. Jos tarjous nousee tätä korkeammaksi, huutajalla ei ole oikeutta ylijäämään. Huutajan on korvattava kulut myös jälkimmäisestä huutokaupasta, jollei niitä saada ylijäämästä.)

KAUPPAKIRJA: Myyntikohteen kauppakirjan antaa ulosottolaitos.

MUUTOKSENHAKU:
Ulosottovalitus huutokauppaan liittyvästä, myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa huutokaupasta lukien. Valitusosoitus liitetään ulosottomiehen tekemään myyntipäätökseen.