Myyntikohteet » VW Crafter monikäyttöajoneuvo (AF) 6ov 1968cm3 2016, 19.06.2024 » Volkswagen Crafter monikäyttöajoneuvo (AF) 6ov 1968cm3 vm. 2016

Kohdenumero 189252

Volkswagen Crafter monikäyttöajoneuvo (AF) 6ov 1968cm3 vm. 2016


Huutokauppa on päättynyt

Korkein tarjous käyttäjällä *******2048

Korkein tarjous 6 000

Merkki ja malli: VW Crafter monikäyttöajoneuvo (AF) 6ov 1968cm3 vm.2016
Rekisteritunnus: GLS-854
Käyttöönotto: 03.05.2016
Iskutilavuus: 1968 cm3
Valmistenumero: WV1ZZZ2EZG6019556
Omamassa: 2800 kg
Tekninen suurin sallittu kokonaismassa 3500 kg
Käyttövoima: diesel
Mittarilukema: 339128km, mittarilukeman paikkansa pitävyyttä ei ole tarkistettu Ulosottolaitoksen toimesta
Vaihteisto: Manuaali
Suurin nettoteho: 120
Ovien lukumäärä: 5


Lisätiedot:
Carsportin varustama esteetön tila-auto, jossa 2 pöyratuolipaikkaa, 1 paaripaikka 2 pilarinen invanostin
Mittarilukema: 339128km mittarilukeman paikkansa pitävyyttä ei ole varmistettu ulosottoviranmaisen toimesta.
Huoltokirja: viimeisin merkattu huolto 259239 km
Ajoneuvon käyttäjän/omistajan käsikirja: On osittain
Avaimet: 2 kpl
Ajoneuvon teknistä kuntoa ei ole selvitetty ulosottomiehen toimesta. Ajoneuvon omistajan antaman ilmoituksen mukaan ajoneuvo on jäänyt seisomaan kesällä 2022 suoraan ajosta

Ajoneuvo myydään siinä kunnossa ja varusteilla kuin se myyntihetkellä on, sillä ei ole takuuta, eikä kaupalla ole purkuoikeutta, myyjä pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä korkeimman tehdyn tarjouksen.

MYYNTIEHDOT
Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimeksiannosta yksityisen toimittamalla julkisella nettihuutokaupalla noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.

Myyntikohde myydään sellaisessa teknisessä kunnossa ja niillä varusteilla, kuin se ilmoitushetkellä on ja sillä ei ole takuuta eikä palautusoikeutta.
Tarjousten esittämistapa:
Kohde myydään nostotarjouksin www.lainvoima.com -internetsivustolla
järjestettävässä nettihuutokaupassa yllä ilmoitettuna ajankohtana. Tarjoukset ovat esitettävä ennen ilmoitetun määräajan päättymistä tai viimeistään kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.
Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymisen.
Ulosottovirasto ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottolaitos pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tehty korkein tarjous.

Maksuehdot ja kauppahinnan maksun laiminlyönti:
Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tilisiirtona tarjoamansa kauppahinnan Ulosottolaitoksen virkavaraintilille. Ostajan on heti tarjouksen hyväksymisen jälkeen maksettava koko kauppasumma tilisiirtona Ulosottolaitoksen virkavaraintilille. Korkeimman ostotarjouksen tehneelle ilmoitetaan huutokaupan päättymisen jälkeen, hyväksytäänkö tai hylätäänkö tehty korkein tarjous myytävän kohteen kauppahinnaksi. Ulosottolaitos toimittaa ostajalle tarkemmat maksutiedot tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

HUOM: Lunastamattomista huudoista peritään ulosottokaaren mukaisesti ilmoitus- yms. kulut.
(Jollei huutaja maksa kauppahintaa maksuaikana, toimitetaan uusi huutokauppa. Huutajan on korvattava erotus, jos korkein tarjous jää uudessa huutokaupassa alemmaksi kuin edellisessä huutokaupassa tehty korkein tarjous siihen lisättynä maksuajan korko ja viivästyskorko. Jos tarjous nousee tätä korkeammaksi, huutajalla ei ole oikeutta ylijäämään. Huutajan on korvattava kulut myös jälkimmäisestä huutokaupasta, jollei niitä saada ylijäämästä.)
Kauppakirja: Myyntikohteen kauppakirjan antaa ulosottolaitos.
Muutoksenhaku:
Ulosottovalitus huutokauppaan liittyvästä, myyntiä edeltävästä toimesta on tehtävä kolmen viikon määräajassa huutokaupasta lukien. Valitusosoitus liitetään ulosottomiehen tekemään myyntipäätökseen.

Tiedustelut: Veli Turunen 0400 891 211
Näyttö: 25.6.2024 klo 15.00-16.00 / ( ennakkoon ilmoittautuminen) p. 0400 891 211
EHDOTON NOUTO: Keskiviikko (3.7) klo 14.00

Mikäli huutokaupassa saatava korkein ostotarjous hyväksytään, ostajan tulee noutaa myytävä omaisuus seitsemänpäivän kuluessa (arkena virka-aikaan) Ulosottolaitoksen tekemän myyntipäätöksen jälkeen. Ostaja vastaa noudosta mahdollisesti aiheutuvista kuluista.